Založ si blog

Čím viac bilbordov, tým menej pre ľudí !

 

Bilbordovce. To je naše Slovensko. A najmä pred voľbami je ich všade. A my ľudia sa na nich pozeráme a možno sa aj necháme nimi ovplyvňovať. Volebné reklamy sa stali u nás samozrejmosťou. Sme náchylní všetko čo je na nich brať ako samozrejmosť a bez premyslenia uveriť to, že tie sľuby sú záväzné. Nie , nie sú…sú len sľuby potrebné k preferenčným hlasom. Pozrime sa aj niekedy za tie bilbordy…..je za nimi niekto. No nezľaknime sa ak tam nikoho neuvidíme….nie je tam fyzicky nikto, iba duch. Musíme si konečne uvedomiť to, že čím viac bilbordov, tým viac peňazí a tým väčšia zaviazanosť tomu „duchu“, ktorý je za tým bilbordom. Ako sa v prísloví hovorí „ ani pes zadarmo  nebreše“, tak to je aj v politike….a preto je potrebné uvedomiť si, že nie je všetko zlato čo sa blyští. Hľadajme strany, ktoré nemajú masívnu a všadeprítomnú reklamu, ale kvalitný program pre ľudí. Voľme s rozvahou a prihliadnutím na „ducha“ bilbordov.

Prevrat- divadlo 20 storočia?

28.07.2017

Po prevrate sme čakali zmeny. Dočkali sme sa, no určite väčšina z nás si zmeny nepredstavovala takto. Mám taký pocit, že to celé bolo dobre naplánované a do detailov vypracované. Prvé čo naši poprední predstavitelia urobili pre Slovensko bolo to, že pretransformovali fungujúci štát na prázdne niečo čo sa volá trh. Zlikvidovali hospodárstvo, poľnohospodárstvo [...]

Štrngali sme s kľúčmi aby sme boli otroci?

28.07.2017

Mal som síce iba 12 rokov, ale som pociťoval vôňu slobody. Rok 1989 vo mne vzbudzoval nádej a radosť. Môj otec bol tvrdý antikomunista a od detstva som počúval negatíva na systém, ktorý vládol. Možno preto som chápal zmenu ako niečo úžasné, niečo čo mi dalo silu a chuť do života. A dnes po 28 rokoch ….????. Bože, keby sme to vedeli o čo tu vlastne išlo [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 4323x
Priemerná čítanosť článkov: 1441x

Autor blogu

Kategórie

Archív